Hirdetés

Megtorló bemutatkozott Daredevilnek

|

Hirdetés

A braziloknak a hétvégén nagyon jó dolguk volt. Csaptak egy hatalmas Comic-Cont, amit legalább annyira komolyan vett a Marvel, mint mondjuk a New York-it (San Diegót idén sem vitték túlzásba). A Daredevil egész stábja leutazott, hogy rajongók kedvére tegyenek és ha már ott jártak, akkor tartottak egy két órás panelt és videó anyagot is vittek magukkal. Sajnos a videót lehetetlenség előkeríteni, mert vagy nem engedélyezték a kamerázást, vagy a Marvel módszeresen vadássza a sunyi felvételeket. Ha látni nem is láthatjuk, pár résztvevő azért megosztotta, hogy mit láttak. A jelenet Daredevillel (Charlie Cox) kezdődik, ahogy az ismert vörös jelmezben besétál egy ipari fagyasztóba. A plafonról hatalmas kampókonhúsok lógnak, és lassan kivehető lesz, hogy valaki embereket akasztott fel ugyanezzel a módszerrel. Murdock leszedi az egyik embert és megkérdezi, hogy kik tették ezt velük. A válasz:

Kik? Ez csak egy ember műve.
A vágás után egy tetőn vagyunk, ahol látunk egy embert, aki egy puskával épp befogja a célját. A kamera nézőpontja megváltozik, és egyértelmű, hogy a Megtorló (Jon Bernthal) tartja a fegyvert. Daredevil megjelenik a tetőn, elkezd futni és kirúgja a puskát a kezéből. Elkezdenek harcolni, de mielőtt bármi komolyat láthatnánk, vágás és előtűnik az ismert Daredevil logó, alatta pedig 2016. A Marvel már korábban is szeretett úgy utalni a Daredevil második évadjára, mint Daredevil vs. Megtorló, mert a módszereik korántsem egyeznek. Míg Murdock jó katolikushoz híven nem gyilkolászik, addig Castle-ről ez már nem mondható el, aki előszeretettel intézi a dolgait igen véresen. Ki lesz a nagyobb hatással a másikra? Lehet, hogy ezúttal olyan ellenséggel kell szembenézni, akitől csak egyféleképpen lehet megszabadulni, vagy pont Megtorló fog jobb belátásra térni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.