Hirdetés

Megtorló mégsem kap saját sorozatot?

|

Hirdetés

Még nyáron arról szólt a fáma, hogy a Daredevil második évados új érkezője, Megtorló, akár saját sorozatot is kaphat, ha minden jól megy, sőt még a Defenderekhez is beléphetett volna. Ezt amúgy a Netflix tartalomért felelős igazgatója, Ted Sarandos, dobta be egy interjúban, amikor megerősítették, hogy Jon Bernthal lesz a Megtorló. Jeph Loeb, a Marvel tévés részlegének elnöke viszont máshogy vélekedik:

Ez valami, amin az emberek szeretnek spekulálgatni, de ez ellentétes azzal, ami valójában zajlik. Természetesen abban reménykedünk, hogy a karaktereinket sokan kedvelni fogják és minél többet szeretnék látni őket.
Jelenleg a maximumon pörög a Marvel sorozatos részlege. Az ABC-n épp fut az Agent Carter, hogy az évad végeztével visszatérjen az Agents of S.H.I.E.L.D, emellett az utóbbi akár egy spin-offot is kaphat (Marvels Most Wanted). Aztán ott van a Netflixes kvartett (Luke Cage, Iron Fist, Daredevil, Jessica Jones), ami már a tervezettel ellentétben, magába foglal két második évadot is. Az újságíróknak viszont hiányérzetük van, hisz a Daredevilt és a Jessica Jonest elkerülte a díjeső, annak ellenére, hogy nem csak a nézők, de a kritikusok is dicsérték. Jeph Loebnek erre is volt válasza:
Mi azt próbáluk meg elérni, hogy a tőlünk telő legjobb sztorikat meséljük el. Számunkra a legnagyobb elismerés az volt, amikor a Netflix felhívott minket, hogy: "Szeretnénk egy második évadot készíteni veletek." Amikor bejelentették a Jessica Jones második évadját, minden cikk úgy kezdődött, hogy "ahogy az várható volt" vagy "senkinek nem okoz meglepetést". Nos, én voltam a srác, aki meglepődött. A tévében ez nincs kőbe vésve. A tény, hogy folytathatjuk a karaktereink történeteit rengeteget elmond ezeknek a sorozatoknak a minőségéről, a színészekről és az írókról. A legjobbat hozzunk ki magunkból és úgy néz ki, hogy az embereknek ez tetszik.
Ahogy Loeb is mondta, a tévé világában semmi nincs kőbe vésve és Megtorló nagyon népszerű karakter a Marvel világában, szóval, egyelőre tegyétek félre azokat az ásókat. Az hogy jelenleg nem terveznek új sorozatot, még nem jelenti azt, hogy a jövőben nem is lesz. Előbb várjuk meg azt a második évadot, ami március 18-án kerül fel, már az itthoni Netflixre is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.