Hirdetés

Megtorló - Önálló sorozatot kaphat a Netflixen?

|

Hirdetés

Alig pár hónapja csak, hogy a Netflixen sorozat fronton is elindult a Marvel Univerzuma a Daredevil 1. etapjával, és már a 2. szezon munkálatai folynak, melynek bemutató időpontja valamikor 2016 folyamán várható. Az új évaddal kapcsolatban az eddigi legnagyobb bejelentést már megkaptuk, mikor Jon Bernthal csatlakozott a gárdához Frank Castle, a.k.a. a Megtorló szerepére. És úgy tűnik, nem csak ebben a sorozatban tűnhet fel, hanem egy önálló spin-offot vagy filmet is kaphat. Akár még a The Defenders mini-sorozathoz is csatlakozhat. Ezeket az információkat a Netflix fejlesztési igazgatója, Ted Sarandos hintette el a napokban:

 „Ez nagyon is lehetséges. Ez a szép a Marvel univerzumban. Bárki kaphat egy külön filmet vagy sorozatot.”
Az új showrunner, Marco Ramirez már beszélt Megtorlóról. Elmondta, hogy ő egy sorozatgyilkos, akinek célpontjai bűnözők, mely ellentétben áll a vak igazságosztó módszereivel. A gyilkos módszerei ellenére viszont úgy tűnik, nem Megtorló lesz a gonosz a Daredevil 2. évadában. Sarandos arról is beszélt, hogy a négy Marvel sorozatból már csak Iron Fist szerepére nem találtak megfelelő személyt (Krysten Ritter játsza majd Jessica Jones-t és Mike Colter Luke Cage-et), de hamarosan az ő kilétéről is lehull a lepel. Mikor a Marvel és a Netflix először bejelentette a 4+1 sorozatot (Marvels Daredevil, Marvels A.K.A. Jessica JonesMarvels Luke Cage, Marvels Iron Fist és Marvel’s The Defenders), azt hihettük, hogy ezeket mind láthatjuk még 2015 folyamán. De ez, mint tudjuk, nem fog megvalósulni, mivel idén már csak a Jessica Jones érkezik, jövőre pedig egy új Daredevil évadot kapunk, és valószínűleg egy Luke Cage sorozatot. A többi szériáról még semmi hír, de Sarandos erről is elejtett pár információt, miszerint fél évente kaphatunk új évadokat:
 „Szerintem ez egy ideális ütem, ha fél évente kiadunk egy új évadot vagy sorozatot a Defenders csapatból, majd ezek összeverbuválódnak egy mini-sorozat erejéig.”
Ha tényleg ezt tervezi a Netflix, hogy évente 2 sorozatot szállít, az azt jelentené, hogy a Marvels Iron Fist és a The Defenders leghamarabb 2017-ben debütálna. De ez el is tolódhat, ha a Marvels A.K.A. Jessica Jones és a Marvels Luke Cage sikeres lesz, és egyből bejelentik hozzájuk a 2. évadot, ahogy tették azt a Daredevilnél is. Kíváncsian várjuk, miként alakulnak a dolgok. Ti örülnétek egy Megtorló sorozatnak, vagy inkább egy önálló filmet látnátok tőle szívesebben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.