Hirdetés

Ben Barnes a Megtorló spin-off sorozat stábjában

|

Ha minden igaz, akkor megvan az első csatlakozó a címszereplőt alakító Jon Bernthal mellett, ráadásul nem pozitív szerepben.

Hirdetés

A Netflix nem sokkal a Marvel's Daredevil nagy sikerű második évadát követően hivatalosan is bejelentette, miszerint fejlesztik a széria egyik, ha nem a legnépszerűbb karaktere, vagyis a Megtorló önálló sorozatát. Jon Bernthal játéka valóban óriási pozitív visszhangot kapott, így nem volt kérdés, hogy Hell's Kitchen brutális igaszágosztója egymaga is visszatérjen a képernyőkre, ha már a Daredevil végére felöltötte ikonikus gúnyáját is. A széria munkálatai keményen zajlanak a háttérben, most például egy új szereplővel bővült a stáb. 

Hirdetés

A Marveltől ugyan még nem érkezett semmiféle visszajelzés ezzel kapcsolatban, de a TVLine értesülései szerint a nagyszerű Ben Barnes ("Narnia Krónikái: Caspian herceg", "A hetedik fiú") csatlakozott a sorozat stábjához egy negatív szereplőként. Az általa alakított karakter kiléte egyelőre ismeretlen, részleteket se nagyon közölt a forrás, de egy pletyka szerint Bobby Saint karakterét keltheti életre, aki egy könyörtelen bandavezér korrupt fia. Érdekesség lehet, hogy őt már vászonra vitte James Carpiniello a 2004-es Megtorló mozifilmben. 

A sorozat showrunnere és egyik producere Steve Lightfoot lesz, aki például a Hannibal szériáért is felelt. Az első két epizód forgatókönyvét ő maga írta meg. Kíváncsian várjuk a Marvel és a Netflix potenciális visszajelzését a pletyka kapcsán, hiszen Bobby karaktere nem kapott túl nagy szerepet a 2004-es moziban, sőt - nincs kizárva, hogy a sorozat főellenségeként inkább az apja, Howard Saint működik majd, de a közeljövőben biztos kiderül néhány konkrétum. Addig is Ben Barnes-t az HBO várva várt új sorozatában, a Westworld-ben találjátok meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.