Hirdetés

Megtorló, Szellemlovas és Penge sorozatok jöhetnek?

|

Hirdetés

Mint tudjuk, a S.H.I.E.L.D. ügynökei az ABC-nél folytatódik, míg a Netflix a sikeres Daredevil után nem csupán annak második évadába vág bele, de készül Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist saját sorozata is, hogy később a The Defenders miniszériában egyesíthessék erejüket. A Marvel azonban nem csupán velük szeretné erősíteni a sorozatos vonalat, hanem a Heroic Hollywood szerint további hősök is képbe kerültek. Nevezhetnénk akár a Marvel 2. TV-s fázisának is, de a pletykák alapján azt tervezi a kiadó a Disney-vel karöltve, hogy Megtorló, Penge és a Szellemlovas is bekapcsolódhatnak a sorozatos terveikbe a Netflixen keresztül, de egyelőre nem tudni biztosan, hogy saját sorozatot kapnak-e avagy csatlakoznak egy már meglévő hőshöz, illetve a karakterek erőszakossága miatt is aggódnak kicsit az illetékesek, valamint a Szellemlovashoz elég sok CGI kell, vagyis egyelőre ne vegyünk készpénznek semmit. Állítólag a Netflix tervezőasztalán pihen egy másik miniszéria is, amely Fekete Özvegyről vagy Sólyomszemről szólhatna és egyfajta híd lenne a Marvel filmjei és sorozatai között, de rengeteg a hatalmas kérdőjel ebben az esetben is. Eközben arról is kaptunk szóbeszédet, hogy az ABC nem kisebb projekten dolgozik, mint egy önálló Hulk sorozat, amely egyfajta előzmény lenne, de a büdzsé miatt ezzel a pletykával kapcsolatban is vannak erős fenntartásaink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.