Hirdetés

Megvalósulhat a Battlestar Galactica film (Update)

|

Bryan Singer az SFX-nek adott sajtónyilatkozatában kifejtette, hogy mivel nagy esély van rá, hogy nem valósul meg az Excalibur remake, ezért nekilát a Battlestar Galactica mozinak.

Hirdetés

Bryan Singer következő projektje a Jack the Giant Killer lesz, de szerette volna megvalósítani az Excalibur remake-et, csupán akadt egy bibi: bejött a képbe David Dobkin Arthur és Lancelot című tervezete és a Warner-nek az jobban tetszett, így Singer ötletét dobták. Az SFX-nek adott interjújában a rendező sajnálkozott a produkció elvesztése miatt, de egyben örül is, hiszen elkezdheti a Battlestar Galactica film tervezését. A moziváltozatért a Universal már bejelentkezett 2009-ben, és nagyon úgy fest, hogy Singer a Jack the Giant Killer után azonnal neki is lát a Battlestar Galactiva vászonra szánt változatának. Örülünk, Vincent?

Update: Ez gyors volt, már fel is bérelték az Anonymous íróját, John Orloff-ot, hogy körmölje le Bryan Singer Battlestar Galactica című filmjéhez a forgatókönyvet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.