Hirdetés

Megvalósulhat a Minden, mindenhol, mindenkor folytatása?

|

Daniel Kwan és Daniel Scheiner tisztázták az interneten terjedő spekulációkat.

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb hatással bíró, legkülönlegesebb mozi- és filmélménye a Minden, mindenhol, mindenkor volt. Nehéz körbeírni, nehéz bekategorizálni, megfogalmazni, hogy mit művel a filmnéző agyával, de az biztos, hogy egykönnyen nem lehet tőle szabadulni. Egy ilyen film esetében egyből felmerül, hogy mi lenne, ha készülne hozzá folytatás, így természetesen ennél sincs ez másként. 

Hirdetés

Daniel Kwan és Daniel Scheinert korábban már több interjúban is eljátszottak annak a gondolatával, hogy esetleg tovább bővítik ezt az univerzumot és még több sztorit elmesélnek. Nem meglepő, hiszen tipikusan olyan film ez, amely rengeteg további lehetőséget rejt magában és ami csupa olyan kiskapuval rendelkezik, mely sok-sok más, izgalmas történet felé vezet. Egy ízben például azon lamentáltak, hogy a film főhőse, a Michelle Yeoh által megformált Evelyn a második részben teljesen rabjává válna az internet világának és lányának, Joy-nak kellene megmentenie őt. Ezt több helyen készpénznek vették és kvázi ténylegesen egy folytatás ötleteként értékelték, ám most kiderült, hogy ez csak tréfa volt részükről, nem gondolták komolyan. 

De ha ez poén volt, akkor mi az, amivel számolhatunk? Lesz egyáltalán folytatása a filmnek? Egyelőre nem lehet megmondani, csupán annyi a biztos, hogy Danielsék még a bemutató idején ténylegesen fontolgatták, hogy érdemes lesz majd visszatérni ebbe a világba (vagy: ezekbe a világokba) és feltérképezni azokat.

Meglátjuk, mi lesz. Meglátjuk, hogy az univerzum melyikre ad előbb zöld utat, de most aktívan felfedezzük mindet.

- adták válaszul arra a kérdésre, hogy következő projektjük folytatás lesz, vagy egy önálló darab.

Konkrétum tehát nincsen, így túlzottan ne éljük bele magunkat semmibe, lehet, hogy meg kell elégednünk azzal, hogy egyáltalán elkészült és elkészülhetett egy ilyen zabolátlan, vad ötletektől tobzódó mozgóképes alkotás. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.