Hirdetés

Megvalósulhat a negyedik Narnia?

|

Eldöntendő kérdés következik barátaim: érdemes továbbra is próbálkozni a Narnia krónikáival, vagy nyugodtan nevezhetjük már buktának és rókabőrnek az esetlegesen létrejövő negyedik epizódot?

Hirdetés

Magam részéről nem vállalnék álláspontot, de annyi biztosra vehető, hogy a film jogait birtokló Walden Media elnöke, Michael Flaherty az amerikai kudarc ellenére is szeretné tető alá hozni a projektet. Szerencsére nemzetközileg sikerült behoznia az eladási rátának azt, amit az amcsiknál elvesztett, így nem hogy nullszaldós, de összességében tekintve nyereséges volt mindhárom eddig megjelent Narnia fejezet. Egyetlen gond akadhat: a kiadás. Az első két részt még a Disney-vel karöltve terjesztette a Walden Media, ám a harmadikat már nem szerette volna kiadni Mickey egér szülőcége, ezért átpártáltok a Fox-hoz, akik boldogan tettek eleget feladataiknak. De mi a helyzet a negyedikkel? Vállalja majd a Fox ismét? Erre a kérdésre az idő hozza meg a választ, Flaherty azonban elhintette azon információt is, miszerint a negyedik epizód A varázsló unokaöccse címet kapná...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.