Hirdetés

Megvalósulhat a Tűzgyűrű folytatása

|

Bár Amerikában a várton alul teljesített Guillermo del Toro Tűzgyűrűje, nemzetközi szinten felhozta magát és rengeteg régióban még be sem mutatták, tehát jó eséllyel nyereséges lesz.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Tűzgyűrű költségvetése valahol 180 és 220 millió dollár között volt, jelenleg pedig 224 milliót szerzett a film az eddig bemutatott országokban, viszont a költségvetés nem tartalmazza a marketingköltségeket, ami azt jelenti, hogy a stúdió számára eddig nem volt még nullszaldós sem Guillermo del Toro epikus filmje (amit mi kifejezetten szerettünk!), DE! Kínában rekordösszeggel, 9 millió dollár bevétellel nyitott a jaegerek és kaijuk harca, ami még a Harry Potter filmek rajtját is beelőzte és ez még csak a legelső nap volt. Mindezen felül a Tűzgyűrűt Spanyolországban, Brazíliában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Dél-Afrikában, Görögországban és Japánban még be sem mutatták, utóbbi esetében minimum 70 millió dollár bevételt várnak, de Kínából is szép summára számítanak. Mindez nem jelent mást, minthogy elkészülhet a Tűzgyűrű 2, bár a Legendary Pictures még nem adott zöld utat a projektnek, a szkriptet állítólag már körmölik és a folytatásban Charlie Day karaktere, Dr. Geiszler karaktere lehet a középpontban, akinek az agya többször is egyesült egy kaiju-éval. Ti szívesen látnátok a második részt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.