Hirdetés

Megvalósulhat az Indiana Jones 5. része

|

Legutóbb attól volt híres a legtöbb sajtó, hogy a régész esetleg átadja legendássá vált kalapját és ostorát a fiának, akit Shia LaBeouf alakított a negyedik fejezetben. Vajon így lesz?

Hirdetés

Az MTV készített a fiatal színésszel egy interjút az MTV Movie Awards alatt és megkérték őt, hogy aktualizálja már az Indiana Jones 5 történéseit. LaBeouf elmondta, hogy nem sokkal korábban beszélt Harrison Ford-dal, aki jelenleg is minden erejét beleadva edz a tornateremben, de nem hallott semmi újdonságot George Lucas-tól. Ez ellenkezője annak, amit korábban mondott LaBeouf, tehát valószínűleg Ford mégsem száll ki teljesen és továbbra is próbálja formában tartani magát az ötödik Indiana Jones-ra. A jó hír az, hogy mindenki lelkesen tekint a folytatásra,s mivel a terv az volt, hogy a forgatást 2012-ben elkezdik, bőven van még idejük kitalálni valami nagyszerűt. Időközben a madárkák a lehetséges történetről is csiperegtek: a szóbeszéd szerint a Bermuda-háromszög rejtélye lesz a középpontban...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.