Hirdetés

Megváltoztatták a következő The Walking Dead-spinoff formátumát

|

Ezenkívül újabb ízelítőket kapott a zombisorozat.

Hirdetés

Habár a The Walking Dead jelentősen veszített a kezdeti népszerűségéből, azért még mindig kiemelkedően teljesít a többi kábeltévés szériához képest, így nem csoda, hogy hamarosan újabb spinoff mutatja be a posztapokaliptikus világ eddig ismeretlen szegletét. 

Hirdetés

Ami azonban már többeket is meglepetésként ért, leginkább a Robert Kirkman és Tony Moore képregényein alapuló sorozat egyértelmű túlnyújtottsága miatt, hogy az AMC még az első évad premierje előtt berendelte a The Walking Dead: World Beyond második évadát, és ezzel kaszálta is a szériát. Ez azt jelenti, hogy a fősorozat világában játszódó és a zombiapokalipszisben felnőtt tinédzserekre koncentráló World Beyond limitált sorozat lesz, vagyis az első két évad önmagában álló, kerek, lezárt történetet alkot.

A The Walking Dead-franchise harmadik sorozatának kezdetén már majdnem egy évtized telt el a vírus elterjedése óta, a bonyodalmak pedig akkor kezdődnek, amikor az Aliyah Royale, Alexa Mansour, Hal Cumpston és Nicolas Cantu által megformált fiatalok úgy döntenek, hogy jó ötlet kimerészkedni, és a zombiapokalipszis közepette keresni a kalandokat. Az első kedvcsináló után most újabb ízelítőket adtak ki a szériához, köztük pillanatképekkel, valamint egy színpompás poszterrel, ami egybevág az alkotók ígéretével, miszerint ez a spinoff egészen más hangnemet üt meg a franchise korábbi sorozataihoz képest.

A sorozatot alkotó Scott M. Gimple vezető producerként dolgozott a The Walking Deaden és Fear The Walking Deaden is, a nyitóepizódot pedig a Kong: Koponya-sziget direktora, Jordan Vogt-Roberts rendezte. A mindenképp izgalmas alapfelállással operáló The Walking Dead: World Beyond első évada 10 részből áll, és április 12-én fog debütálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.