Hirdetés

Megvan a 21 Jump Street folytatásának címe

|

Az első rész sikerén felbuzdulva már korábban bejelentették, hogy érkezik a folytatás. Most a Sony a címét is felfedte.

Hirdetés

Hát igen, a második rész címén nem agyaltak sokat, nemes egyszerűséggel 22 Jump Street lett. Remélhetőleg nem követik el azt a hibát amit a Másnaposok 2 annak idején, és nem ugyan azt a sztorit helyezik más környezetbe. Egyenlőre annyit tudunk, hogy a két főszereplő Channing Tatum és Jonah Hill visszatérnek, és most egy középiskola helyett, egy egyetemen tevékenykednek majd. A két rendező Phil Lord és Chris Miller is izgatott a folytatás miatt reméljük tudják tartani a szintet. Ezen kívül még az tűnik egyre biztosabbnak, hogy Ice Cube is visszatér Captain Dickson szerepében. A 22 Jump Street 2014 június 13-án kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.