Hirdetés

Megvan a Budapest Comic Con új dátuma és az első sztárvendége is

|

Végre hivatalos közlemény érkezett a rendezvény felől.

Hirdetés

Hatalmas volt az öröm tavaly év elején, amikor kiderült, hogy hazánkba is eljön a világ egyik leghíresebb popkulturális rendezvénye, a Comic Con. A szervezőknek rengeteg terve volt a rendezvénnyel, számos ismert színészt szerettek volna elhozni Magyarországra, mely dátumot is kapott 2020 augusztusában, csakhogy az egészet keresztülhúzta a márciusban kitört koronavírus-járvány, a rendezvényt pedig először 2020. november 21-22-ére, majd 2021. augusztus 14-15-re tették át, bízván abban, hogy addigra már rendeződik a helyzet. 

Hirdetés

És bár a járvány valóban visszaszorulni látszik, a rendezőknek komoly nehézséget okozott az oltottak száma, és a védettségi igazolvány szükségessége is, ezért a minap egy közleményben bejelentették, hogy pár hónappal, de ismét eltolják az eseményt, amelyre így december 11. és 12. között számíthatnak az érdeklődők. A bejelentésből kiderült, hogy a véglegesnek tűnő dátum meghatározásakor több szempontot is figyelembe vettek: a külföldi színészek elérhetőségét, a forgatások helyzetét, a nemzetközi oltottságot és azt is, hogy év végére reményeik szerint már nem lesz szükséges a védettségi igazolványra, így mindenki szabadon ellátogathat az eseményre. 

A szervezők emellett elmondták, hogy ennek köszönhetően olyan színészeket sikerül így elhozniuk, akik még soha nem jártak Magyarországon, és olyan programot tudnak produkálni az első Budapest Comic Con rendezvényen, ami nem hoz szégyent sem a névre, sem rájuk, a szervezőkre. Első sztárvendégként pedig rögtön le is leplezték Natalia Tenát, akit a rajongók a Harry Potterből (Nymphadora Tonks), vagy a Trónok Harcából (Osha) ismerhetnek, de szerepelt a Mandalorian sorozatban is (Xi'an).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.