Hirdetés

Megvan a Chronicle 2 forgatókönyvírója

|

A Fox végül Jack Stanley-t választotta a már korábban bejelentett szuperképességes tinikaland folytatásának megírására.

Hirdetés

Már majdnem egy éve volt, hogy Max Landis (az első rész írója) bejelentette, hogy az Erő krónikája folytatásában ő már nem vesz részt. A hírek azóta nem igazán szivárogtak a filmről, de most már biztos, hogy a Fox Jack Stanley-t jelölte ki a Chronicle 2 történetének lekörmölésére. Azt már lehetett tudni, hogy Landis milyen irányba vitte volna el a történetet és azt is, hogy ez a Fox-nak nem igazán volt ínyére, de hogy Stanley milyen irányt választ azt egyelőre nem tudni. Ha nem hallottátok Jack Stanley nevét, ne legyetek meglepődve, nem vagytok vele egyedül. A 25 éves forgatókönyvírónak még egy kiadott munkája sincs, de épp a Sweetheart nevű bérgyilkosos/érettségizős (igen, jól olvastátok) filmen dolgozik, illetve a Silver című vérfarkasos története is készül filmre kerülni. Most, hogy már egy író neve is dísziti a Chronicle 2-t valószínűleg több hírre is számíthatunk a produkció felől.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.