Hirdetés

Megvan a Halálos iramban 8 első posztere

|

Hirdetés

Vin Diesel nem késlekedik újabb és újabb híreket megosztani a Halálos iramban széria legújabb részéről. Most épp egy előzetes posztert kaptunk. A képen a nem túl fantáziadús Fast & Furious 8 olvasható, háttérben pedig New York sziluettje rajzolódik ki – alátámasztva Diesel korábbi kijelentését, miszerint a Halálos iramban 8 a Nagy Almában játszódik majd. Szintén tőle tudni, hogy a hetedik rész egy úgy trilógiát nyitott, amelyben egyre többet lehet majd megtudni Kurt Russel Mr. Senkijéről. Dwayne Johnson is biztosan visszatér, illetve Ludacris sem kell majd hiányolni nagy valószínűséggel. Pletykák szólnak Eva Mendes karakterének viszontlátásáról is, de ez a hír még megerősítésre vár. Ami a kamera mögötti csapatot illeti, ott még több a kérdés. James Wan – egyéb elfoglaltságai miatt, és mert Justin Linnel összehasonlítva nem kapott túl jó pontszámot – nem valószínű, hogy újra részt venne a szériában. Chris Morgan, aki az elmúlt öt Halálos iramban forgatókönyvét jegyezte szintén kérdéses, hogy ráér-e egy újabb megírására. Bár valószínűleg hamarosan érkeznek majd további hírek a stábról is, hiszen a Universal már bejelentette, hogy egyik legsikeresebb franchise-ának legújabb része, a Halálos iramban 8, 2017. április 14-én kerül az amerikai mozikba. A várakozási idő alatt pedig érdemes elmerülni a poszter részleteiben. Íme:

#TorettoTuesday

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.