Hirdetés

Megvan a Harry Potter spin-off bemutatójának dátuma

|

Habár A legendás állatok és megfigyelésük címre keresztelt spin-off megfilmesítésének előkészületei még zajlanak, úgy néz ki elég jól állnak velük, hiszen máris kaptunk egy premier dátumot.

Hirdetés

A hivatalos közlemény szerint 2016. november 8-tól kereshetjük a mozik kínálatában a legújabb varázslós kalandot. A premier jelen állás szerint 5 nappal megelőz egy, még cím nélküli, Disney animációs filmet, előtte pedig nem sokkal a Fox Trolls című produkciója lesz látható. A spin-off J.K. Rowling azonos című könyve alapján készül, ami szintén a Harry Potter univerzumban játszódik, de nem áll kapcsolatban a méltán híres széria főszereplőivel. A forgatókönyvet maga Rowling irogatja, de rendezőt még mindig nem sikerült találni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.