Hirdetés

Megvan A hét mesterlövész főgonosza

|

Hirdetés

Egyre jobban beindult a gépezet A hét mesterlövész remakeje körül. A minap a nagy svindler, Matt Bomer csatlakozott az egyébként is impozáns stábhoz, most megtalálták a film főgonoszát Peter Sarsgaard (Bőrfejek, Zöld Lámpás) személyében. Habár Sarsgaard remek színész, gonoszkodásai eddig mindig kiaknázatlanok maradtak, gondoljunk csak a Kéjjel nappalra vagy az említett Zöld Lámpásra. Az eredetiben a tavaly elhunyt Eli Wallach vezette bandáját a kis mexikói falu, valamint Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn és Robert Vaughn ellenében. A remake stábja sem panaszkodhat, hiszen Denzel Washington, Ethan Hawke, Chris Pratt, Jason Momoa, Matt Bomer és Vincent DOnofrio is erősíti a csapatot Antoine Fuquarendezésében, melynek forgatókönyvéért a True Detective írója Nic Pizzolatto felel majd. Ilyen stábbal egyre várósabb a 2017 január 13.-án a mozikba érkező western.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.