Hirdetés

Megvan a Hétköznapi vámpírok folytatásának a címe

|

Hirdetés

A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt a Hétköznapi vámpírok című mockumentary, amelynek egyik főszereplőjére és rendezőjére már le is csapott a Marvel, ugyanis Taika Waititi rendezi majd a Thor: Ragnarokat. Waititi azonban nem felejtkezett el vámpírkomédiája folytatásáról sem és miközben jelenleg Sundance-ben éppen a kötelező sajtó körutat járja legújabb agymenése, a Hunt for the Wilderpeople-el, elejtett pár szót arról, hogy mire számíthatunk. Aki látta a filmet, biztos emlékezik arra a jelenetre, mikor Vlad-ék (Jemaine Clement) összeszólalkoznak a vérfarkasfalkával. A következő rész többek között rájuk és a vezetőjükre, Antonra (Rhys Darby) fog koncentrálni, a film címe pedig Were Wolfs lesz. Epekedve várjuk, hogy eme angol szójátékot (werewolfs - vérfarkasok, We are/were wolfs - Farkasok vagyunk.) hogyan fordítják majd le a magyar címadók. A filmre viszont bizonyosan várni kell még egy darabig, hiszen Waititi nyáron már neki is áll Thor harmadik önálló kalandjának a dirigálásához, de ha olyan elborultan őrült szórakozás lesz, mint amilyen a Hétköznapi vámpírok volt, akkor megéri a várakozás. Alább megtekinthető az említett jelenet a vérfarkasokkal. https://www.youtube.com/watch?v=vm-2lCgG6_Q

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.