Hirdetés

Megvan A hihetetlen család 2 zeneszerzője

|

Hirdetés

Persze a rendező kilétét ismerve senkinek sem meglepetés, hogy ezt a posztot ismét az Oscar-díjas Michael Giacchino látja el, hiszen az addig sorozatokban (Alias, Lost) és videójátékokban utazó komponistának az ominózus első rész hozta meg a filmes áttörést. Giacchino azóta Brad Bird állandó munkatársa, hiszen a Lecsó mellett a Mission: Impossible - Fantom Protokoll és legutóbb a Holnapolisz zenei aláfestését látta el, továbbá a Pixar egyik házi zeneszerzőjének is mondható, hiszen a Fel! (amelyért aranyszobrot kapott) a Verdák 2 vagy az Agymanók score-jaiért is ő felelt. Utóbbi esetében ráadásul egy igencsak túlzsúfolt évet tudhatott maga mögött, de ez - ahogy taglaltuk is - nem érződött a minőségen. Mivel Bird filmje nem csak a képregények és szuperhős, hanem a James Bond-filmek előtt is tisztelgett, ez Giacchino aláfestésében is tetten érhető volt, aki tökéletesen idézte meg John Barry hasonló Bond-zenéit, elsősorban a film egyik ihletforrásának is számító Csak kétszer élsz című epizódot.Bird egyébként twitteren jelentette be a komponista személyét egy kis videóval, amelyben Giacchino munka közben a film klasszikus főtémáját dúdolgatja.

Mivel a film számtalan erőssége mellett az egyik a zenéje volt, valószínű, hogy lesznek visszatérő dallamok, de a koncepció függvényében ez természetesen még sokat változhat, hiszen A hihetetlen család 2 bemutatója 2019 június 21.-ére esik. Addig a szerző nevével olyan filmek alatt találkozhatunk, mint a Zootopia (avagy nálunk Zootropolis), a Verdák 3, a Jumanji-remake, az új Majmok bolygója és a jövőre érkező Star Trek - Mindenen túl. https://www.youtube.com/watch?v=CVefUBmiUso
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.