Hirdetés

Megvan a Horrorra akadva 5 rendezője

|

A Dimension Films erre a hónapra tervezte paródiafilm ötödik részének bemutatóját, de valaki észrevette, hogy még nincs kész, így eltolták 2013. január 11-ére. Közben Malcolm Lee személyében a projekt kapott egy rendezőt is.

Hirdetés

A Wayans testvérektől David Zucker vette át a szériát a 3. és a 4. részre, s most ő is átadja a stafétabotot Malcolm Lee-nek (Téglatesó, Kavaró korisok), de társíróként és producerként azért marad. A forgatás nyáron kezdődik, s a casting már most is tart. A stúdió szerette volna visszahozni a széria korábbi szereplőit, de semmit sem lehet tudni arról, sikerült-e neki. Korábban az a hír járta, hogy John Aboud és Michael Colton (Tuti lúzerek) Stephen Leff-fel együtt írják a forgatókönyvet, de valószínű, hogy a stúdió elölről kezdi az egész projektet. Van értelme?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.