Hirdetés

Megvan a következő Jack Reacher-film alapanyaga

|

Hirdetés

Tom Cruise jelenleg Londonban forgatja a Mission: Impossible ötödik részét, és utána sem fog pihenni, mert rövid szünet után már az új Jack Reacher-filmben áll a kamerák elé. A Lee Child regényéből készült első Reacher-thriller majdnem 220 milliós összbevételt ért el 60 milliós költségvetés mellett, így törvényszerű, hogy elkészül a folytatás.

1119627_5
Az alkotók biztosra mentek: megnézték, hogy Lee Child számos bűnregénye közül melyik a legnépszerűbb, és amikor kiderült, hogy magasan a Nincs visszaút vezet, mellette döntöttek. A Jack Reacher: Never Go Back forgatása akár már az idén megkezdődhet. /közlemény/
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.