Hirdetés

Megvan a Pókember reboot főgonosza

|

Szerte ágazó spekulációk után nagyon úgy tűnik, hogy Marc Webb közelgő Pókember reboot próbálkozásában a kis hálószövögető fő ellenfele a gyík lesz.

Hirdetés

A hír rém egyszerű: Pókember (Andrew Garfield) riválisa az a gyík lesz, aki Dr. Curt Connors-ból alakuk át, tekintve, hogy a jó doki kísérleti szere egészen máshogy hatott rá, mint remélte. Az eddigi Pókember filmekben is feltűnt a karakter, és mint azokban, itt is Rhys Ifans fogja őt alakítani. Némi javítást eszközölnék továbbá, ugyanis Emma Stone nem Mary Jane, hanem Gwen Stacy lesz, Peter Parker legelső szerelme. Pókember reboot Marc Webb rendezésében, 2012. Július 3-án. Remember?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.