Hirdetés

Megvan a Star Trek 3. új rendezője

|

Egy kis huzavona után a széria gazdátlanul maradt jubileumi része gazdára talált, méghozzá nem is akárki személyében.

Hirdetés

Miután J.J. Abrems áthopponált egy messzi-messzi galaxisba sok név szóba került. Az egyik legesélyesebbnek tartott Rupert Wyatt volt, A majmok bolygója: Lázadás direktora, azonban nem kis megrökönyödésre a széria előző két részének a forgatókönyvéért is felelős Roberto Orci lett a nyertes, aki híján volt minden fajta rendezői tapasztalatnak korábban. Pár hete azonban Orci dobbantott (vagy a stúdió tért jobb belátásre) és megelégedett a forgatókönyvírói/produceri kredittel, mostanra pedig megtalálták a megfelelő utódot Justin Lin, a Halálos Iramban legutóbbi három részének direktora személyében, akinek most felszabadult egy kis szabadideje, hogy a Jeremy Renner féle Bourne-kalandot elodázták Matt Damon és Paul Greengrass újabb bejelentése okán. A 2009-ben, sajátosan rebootolt széria következő installációja 2016-ban érkezik a mozikba, a széria 50 éves évfordulója alkalmából. Szerintetek Lin megfelelő utánpótlásnak bizonyul? 

UPDATE: Roberto Orci már forgatókönyvíróként sem erősíti a csapatot. Vélhetően megsértődött, hogy mégsem ő rendezi a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.