Hirdetés

Megvan a Star Wars VII főgonosza?

|

Úgy néz ki megtalálták a messzi-messzi galaxis antagonistáját, aki igyekszik majd uralma alá hajtani azt.

Hirdetés

Méghozzá Adam Driver személyében. Ugyan ez még nincs száz százalékig megerősítve, de megbízható források szerint már csak a szerződés aláfirkantása maradt hátra. Driver-t a leginkább az HBO Csajok című sorozatából, a nemrég nálunk is bemutatott Frances Ha-ból, valamint a Coen tesók Inside Llewyn Davis című legutóbbi munkájából ismerhetjük. Továbbá még találkozhatunk vele 2015-ben (mikor máskor?) Martin Scorsese következő rendezésében Liam Neeson és Andrew Garfield oldalán. Az elkövetkezendő időszakban megszaporodnak majd az ehhez hasonló casting hírek, ugyanis a forgatás pár hónapon belül kezdetét veszi, és ahogy a film producere, Kathleen Kennedy is említette, nem kívánják a forgatást a világtól elzárva tartani. Ti mit gondoltok? Mr. Driver jó választás lenne? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.