Hirdetés

Megvan a Szárnyas fejvadász folytatásának az operatőre

|

Hirdetés

Most nem mennénk bele abba, hogy mennyire szükséges ez a folytatás, mert a stáb jelenlegi állását nézve ez még simán lehet nagyon jó film. Harrison ford ugye visszatér Deckard szerepében, de az igazi, lényegesen fiatalabb főhősre egyelőre Ryan Goslingot szemelték ki, Ridley Scott csak produceri státuszban marad (ami a Prometheus ellenzőknek megnyugtatásul szolgálhat), a forgatókönyvről az eredetiért is felelős Hampton Fancher is gondoskodik majd, a rendezői székben pedig Denis Villeneuve foglal helyet, aki a nagyszerű Fogságbant is dirigálta. Utóbbi fényében nem meglepő, hogy az operatőri munkáért a "Hogy a rossebbe nincs még mindig Oscarja?!!" titulus birtokosa, Roger Deakins felel majd, olyan halhatatlan klasszikusok operatőre, mint A remény rabjai, a Bőrnyakúak, vagy a Skyfall. A Szárnyas fejvadász 2 premierje azonban még odébb van, ugyanis csak jövő nyáron kezdődik a forgatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.