Hirdetés

Megvan a Vaják spin-off sorozatának főszereplője

|

Erre biztosan kevesen számítottak.

Hirdetés

A The Witcher: Blood Origin címet viselő minisorozat a vajákok eredetét lesz hivatott bemutatni, így azt hiszem, joggal számítottunk egy Geralthoz hasonló kemény fickóra a főszerepben. Pletykálták például Jason Momoát is a lehetséges színészek között, de úgy fest, hogy egészen más irányból közelíti meg a sorozat a szörnyvadászok történetét, hiszen női főszereplőt kapott a széria.

Hirdetés

A szerepet az a Jodie Turner-Smith tölti be, akit eddig leginkább mellékszereplőként csíphettünk el olyan sorozatokban, mint a True Blood, a The Last Ship, a Mad Dogs, a Nightflyers, valamint szerepelni fog majd az Amazon következő Jack Ryan filmjében is Michael B. Jordan oldalán. A sorozatban Turner-Smith egy Éile nevű karaktert fog alakítani, aki egy félelmetes harcos egy istennőhöz méltó énekhanggal. Éppen ezért otthagyja a klánját és a királynő őrségét, hogy nomád zenészként járja a világot. Azonban a Kontinensen ébredező erők arra késztetik, hogy ismét kardot ragadjon a bosszú és a megváltás érdekében.

A Blood Origin 1200 évvel a Vaják eseményei előtt játszódik és 6 epizódon keresztül mutat be egy elfeledett történetet, köztük az első vaják születését. Hogy maga Éile lesz-e ez a vaják vagy mégiscsak igaznak bizonyul néhány korábbi pletyka, azt még nem tudjuk, de biztató jel, hogy az eredeti széria showrunnere, valamint a regények szerzője is felügyelik a projektet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.