Hirdetés

Megvan a Vasember 3 teaser megjelenésének várható időpontja

|

Bár voltak olyan pletykák még szeptember közepén, hogy egy dublini filmfesztiválon mutatják be a ComicCon-os trailert, végül nem lett belőle semmi. De egyes hírek szerint megvan a Vasember 3 teaser bemutatójának az időpontja.

Hirdetés

Tavaly ilyen időtájt (pontosan október 11.-én) megkaptuk a Bosszúállók első teaser trailerét. Mint tudjuk, most már a második fázison a sor, ezen belül a Vasember trilógia 3. részén. Annak ellenére, hogy a forgatás rövid ideig szünetelt Robwer Downey Jr. sérülése miatt, a film jól halad a forgatással és a Marvel ígérete szerint a teaser debütálásának időpontja (tessék szépen felírni a naptárba) nem más mint, 2012. október 23.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.