Hirdetés

Megvan Az éhezők viadalának utódja?

|

Az éhezők viadalának sikerét látva Hollywood ki akarja elégíteni a nézők igényét, így még valószínűleg több hasonló könyv(sorozat) adaptációjára várhatunk. Az első ilyen bejelentés Lex Thomas Quarantine című poszt-apokaliptikus trilógiáját érinti.

Hirdetés

Az éhezők viadala első hétvégéjén rekordközelben lévő 153 millió dollárt hozott a házhoz, így nem csoda, ha hasonló sztoriktól várják a következő pénzesőt. Lex Thomas (Lex Hrabe és Thomas Voorhies közös művészneve) Quarantine (eredetileg: Quaranteen) című trilógiájának első része, a The Loners (szabad fordításban "A magányosok") idén júliusban kerül a boltokba, a Black Forest Film Group pedig hamar le is csapott a megfilmesítési jogokra. A forgatókönyvet maguk az írók készítik. A források nem szögezik le, de a film címe valószínűleg a kiejtés szerinti Quaranteen lesz, ugyanis Quarantine címen már fut egy franchise (2008-as horror, a folytatása pedig 2011-es). 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.