Hirdetés

Megvan az első főszereplő az HBO Max készülő Zöld Lámpás-sorozatához

|

Az American Horror Storyból is ismerős színész a nyolcvanas évek Lámpását játssza majd.

Hirdetés

Régóta nem hallottunk már az HBO Max készülő Green Lantern-sorozatáról, a jelek szerint azonban a háttérben nagyon is formálódik a produkció. Ezt bizonyítandó a minap kiderült, hogy az American Horror Story több évadából, a Ratchedből vagy A nagy dobásból ismert Finn Wittrock lesz a szériában felbukkanó egyik Zöld Lámpás, nevezetesen Guy Gurdner.

Hirdetés

Az alkotók ígérete szerint a meglehetősen ambiciózus sztori több évtizedet és galaxist ölel fel, és amellett, hogy több, képregényekből ismerős Lámpással is találkozhatunk majd (Jessica Cruz, Simon Baz, Kilowog), lesznek újak is. Wittrock karaktere az 1980-as évek amerikai hiper-patriotizmusának a megtestesülése lesz, vagyis egy ősmacsó alfahím. A szinopszis szerint a sorozat 1941-ben, az első Zöld Lámpással, a titokban meleg Alan Scott FBI-ügynökkel indul, Gardner és a félig földönkívüli Bree Jarta pedig 1984-ben fog feltűnni. 

Állítólag már Alan Scott szerepére is megtalálták a megfelelő színészt, szóval nagyon is elképzelhető, hogy hamarosan még többet megtudunk az ígéretes projektről. A DC/HBO sorozatának executive producere Greg Berlanti, aki a forgatókönyvírásban is részt vesz Mark Guggenheim és Seth Grahame-Smith mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.