Hirdetés

Megvan az Orvlövész sorozat főszereplője

|

Hirdetés

Márciusban derült ki, hogy Mark Wahlberg és Lorenzo di Bonaventura producer azon tevékenykednek, hogy sorozat készülhessen a színész 2007-es akció-thrilleréből, az Orvlövész-ből (Shooter), amelyet Antoine Fuqua rendezett. Az USA Network most bejelentette, hogy berendelték az egyórás pilotot és megerősítették a főszereplő kilétét is. A történetben - amit John Hlavin (Underworld: Az ébredés) írt Stephen Hunter regénye alapján - Ryan Philippe alakítja majd a visszavonult mesterlövészt, Bob Lee Swaggert, akit csőbe húznak, mikor őt gyanúsítják meg az amerikai elnök meglövésével és megpróbálta tisztára mosni a nevét. Az Orvlövész sorozat pilotját Simon Cellan Jones (Klondike, Nagypályások, Bűnös Miami, Kergetjük az amerikai álmot) rendezte, a társproduceri feladatokat pedig a Paramount Television és a Universal Cable Productions látják el, valamint Philippe producerként is támogatja a projektet. Örültök a választásnak? És a sorozat megvalósulásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.