Hirdetés

Megvan az új Pókember-film címe és szereplője?

|

Hirdetés

Gyakorlatilag nap mint nap szállingóznak a hírek a közkedvelt Hálószövő körüli szereposztásról és a filmek körüli hercehurcákról. Most egy újabb pletykacunami veheti kezdetét, hála egy "megbízható" forrásnak, mely szerint megvan a 2017-ben esedékes különálló Pókember-film címe, ami nem más, mint: Spiderman: The New Avenger, avagy Pókember: Az új Bosszúálló. Ez egyszerre tűnik túlontúl kézenfekvőnek ahhoz, hogy már kételkedjen benne az ember, és abszolút reálisnak annak fényében, hogy Amerika Kapitány első kalandja (Az első Bosszúálló) is hasonló címmel rendelkezett. Emellett eme források szerint a Marvel és a Sony az elkövetkező két hétben bejelenti Peter Parker újdonsült alakítóját, akire úgy néz ki van egy újdonsült (ön)jelölt is, a minap taglalt ötös mellett. A Disney XD nálunk is vetített Laborpatkányok című ifjúsági sorozatának 19 éves sztárja, Billy Unger a minap a Bosszúállók: Ultron kora premierjén posztolt ki magáról egy képet Spiderman hashtaggel, ami egyből találgatásokra adott okot. Az ifjú színész az elmúlt napokban folyamatosan reagált a kapott tweetekre, melyek őt tartják a legalkalmasabb jelöltnek, egyesek pedig már kész tényként kezelik a megválasztását. Unger pedig kétségtelenül adja alájuk a lovat. Az egyikben gyerekként látható Pókember jelmezben, mely alatt az alábbi szöveg olvasható.

Sohasem mondtam, hogy én vagyok Pókember. Csak azt mondtam, hogy soha senki sem látott engem és Pókembert együtt egy szobában.
Ti mit gondoltok? Unger csak egy kis hírverést akar maga körül vagy esetleg ő is az esélyesek között van?És szerintetek alkalmas lenne Peter Parkernek? Mindenesetre ami továbbra is biztos, hogy a karakter a 2017-ben érkező újabb különálló filmje előtt (melyért a Sony felel) fel fog bukkanni, vélhetően a jövőre érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban.
Billy Unger at the World Premiere of THE AMAZING SPIDER-MAN, at the Regency Village Theatre, Westwood, California, June 28, 2012. Photo Credit Sue Schneider_MGP Agency
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.