Hirdetés

Megvan az újabb Pókember-reboot címe?

|

Hirdetés

Most, hogy a Marvel befejezte a Doctor Strange-mozi forgatását (amelynek még most jön csak az utómunka fázisa) eljött az ideje előkészíteni a következő nagy dobásukat, amely a Sonyval közösen jegyzett Pókember-reboot lesz jövő nyáron. Éppen ezért időszerű lenne nekilátni a munkálatoknak is. Hogy ez hamarosan kezdetét veszi, arra a BBC szemfüles munkatársai figyeltek fel, mely szerint a Sony egy új domaint jegyzett be, melynek címe... (dobpergés) Spider-Man: Homecoming, avagy Pókember: Hazatérés.

Spider-Man Homecoming
Természetesen ez egyáltalán nincsen megerősítve, csupán spekuláció, de annak idején a Sony a Skyfallról is így lebbentette le a fátylat, tehát lehet valóságalapja, amennyiben a hazatérés nem arra utal, hogy Pókember is végre a Marvel Filmes Univerzumának a tagja a két stúdió közti megállapodásnak köszönhetően. Amennyiben viszont a képregényekből indulunk ki (márpedig miért ne tennénk?) akkor ez az egyik leghíresebb képregény, amelyben felbukkan Amerika Kapitány és Vasember is, továbbá Fekete Macska, a Gyík és (ami a lényeg) a fekete ruha is, amiből már láthattunk ízelítőt a Pókember 3-ban, de Peter Parkerre gyakorolt hatásait azóta is klinikai szakpszichológussal tudjuk csak feldolgozni. Persze, ha így is van, még nem tudjuk, hogy a képregények mely aspektusát fogja átvenni a film, a domain cím is (SpiderManHomecomingTheMovie.com) egyelőre a Sony főoldalára mutat, de vélhetően hamarosan okosabbak leszünk, amint megkezdődik a forgatás. Talán számíthatunk pár Bosszúálló felbukkanására a történetből adódóan. Vasember például kifejezetten jól rímel arra a korai pletykára, hogy Robert Downey Jr. is szerepelni fog a filmben. A Tom Holland által játszott karakter egy hónap múlva már debütálni fog az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, a jövő nyáron érkező Pókember-filmben pedig Marisa Tomei és a Disney sztár Zendaya biztosan feltűnik majd, ahogy az is tuti, hogy a filmet a Cop Cart jegyző Jon Watts jegyzi majd. Ti mit gondoltok?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.