Hirdetés

Megvan a Farkas 3 főgonosza

|

Hirdetés

Hamarosan beköszönt a mutánsokra az Apokalipszis, és ebben a harcban az adamantiumbetyár nem lesz a segítségükre. Hugh Jackman már készülődik a szerepre, hogy utoljára kiengedje azokat a bizonyos karmokat, most pedig úgy fest már meg is van ki keseríti meg az életét. Pontosabban csak a színész, akit a Narcosból, a Holtodiglanból és az Éjszakai hajszából ismert Boyd Holbrook fog alakítani. A Deadline értesülései szerint Holbrook egy globális védelmi vállalat számító és könyörtelen fejét fogja alakítani, aki össze akasztja a karmát Logannel. Azt már tudjuk, hogy Patrick Stewart X Professzorának kiemelt szerepe lesz a filmben, amely Jackman elmondása szerint az Old Man Logant fogja alapul venni és Az eljövendő múlt napjai fényében a készítőket nem köti meg az első két rész nem túl jól sikerült emléke, amire talán rájátszanak egy R-Rated besorolással is. Liev Shreiber már bejelentkezett, hogy szívesen visszatérne Kardfog szerepében, de ez továbbra sem nyert megerősítést. Lassan ideje lesz megkezdeni a munkálatokat, hogy a Farkast is jegyző James Mangold időben elkészüljön Logan utolsó kalandjával -  vagy legalábbis Jackmannel a főszerepben - a 2017. március 3-ra esedékes bemutatóval. Ti mit gondoltok? Holbrook kit játszhat majd és mennyire lehet komoly fenyegetés (egyik) kedvenc mutánsunkra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.