Hirdetés

Megvan, hogy ki írhatja a Trónok harca egyik spin-offját

|

A 10 000 Ships a két éve lezárult sorozat történései előtt ezer évvel játszódik.

Hirdetés

Kevés olyan televíziós sorozat létezik, ami annyira megosztja a rajongókat, mint a Trónok harca. Abban megegyezhetünk, hogy a hatodik évad végéig elégedettek lehettünk, ám az utolsó két szezon sokkal kevésbé teljesítette az elvárásokat. Westeros történetének vegyes fogadtatása ellenére mégis tervben van nem egy előzmény -és/vagy kiegészítőszéria, tehát igény mindenképp van George R. R. Martin univerzumára. 

Hirdetés

Az egyik ilyen spin-off sorozat az HBO égisze alatt forgó 10 000 Ships (Tízezer hajó), aminek a forgatókönyvét a Deadline értesülései szerint Amanda Segel jegyzi. A televíziós csatorna egyelőre nem erősítette meg a hírt. Segel egyébként már korábban is dolgozott különböző szkripteken, mint például A célszemély, a Nyomtalanul és a The Mist esetében. 

A 10 000 Ships története egy évezreddel A tűz és jég dala eseményei előtt játszódik, ami a Martell-ház ősének, Nymeriának a kalandjait mutatja be, amint a valíriaiaktól elszenvedett vereség után utazik Essosból Dorne-ba. (Kis érdekesség a főszereplővel kapcsolatban, hogy Arya Stark róla nevezte el a rémfarkasát.)

A további várható Trónok harca-spin-offok közül a House of the Dragon a Targaryen-házra fog fókuszálni, illetve tervben van egy animációs széria is, amiről azontúl, hogy hangulatát tekintve tökéletesen illeszkedni fog a Martin kreálta világhoz, semmit nem tudunk. Mindenesetre a jelek biztatóak, nekünk csak - ahogy az író két hátralevő kötetére is - türelemmel kell várni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.