Hirdetés

Megvan, hogy ki játssza Lana Langet a Superman & Lois sorozatban

|

Tovább bővült a klasszikus DC párra fókuszáló sorozat szereposztása.

Hirdetés

Miután a napokban megtudhattuk, hogy Dylan Walsh játssza majd Lois Lane édesapját, Lane tábornokot az Arrowverzum kötelékében készülő Superman & Lois sorozatban, most egy újabb népszerű képregénykaraktert jelentettek be Lana Lang személyében, aki szintén állandó szereplőként lesz látható.

Hirdetés

A hivatalos ismertető szerint Lana Lang-Cushing hitelügyintézőként dolgozik a Smallville Bankban, aki még akkor is a kisvárosban maradt, amikor mindenki más elhagyta egy nagyobb és fényesebb jövő reményében. Lana az életének egyik legnehezebb szakaszában újjáépíti régi barátságát Clark Kenttel. A karaktert már többször is ábrázolták a különféle adaptációkban, ez alkalommal viszont Emmanuelle Chriqui fogja életre kelteni.

A Törtetők, a Shut Eye, a Grinder vagy éppen a Borgiák című sorozatokból ismert színésznő Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch párosához csatlakozik Clark Kent/Superman és Lois Lane szerepeiben, a produkciót pedig a The Flash egykori vezetőproducere, Todd Helbing készíti. A vírushelyzet miatt a sorozat forgatása határozatlan ideig szünetel, de a tervek szerint nyártól nemcsak a pilot epizód, hanem a teljes évad kamerák elé áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.