Hirdetés

Megvan, hogy ki jegyzi az új Spawn-film forgatókönyvét

|

Egyszer csak elkészül a film.

Hirdetés

Egy ideje már ott lebeg a limbóban a Spawn-képregények egy új, nagyvásznas adaptációja és időről-időre hallunk valami újabb hírt felőle, de valahogy mindig olyan távolinak és nyögvenyelősnek tűnik a projekt és mostanra már nehéz elhinni azt, hogy valaha bármi is lesz belőle. Jelenleg úgy áll, hogy Brian Tucker fogja majd jegyezni a forgatókönyvet. 

Hirdetés

Brian Tucker ezelőtt a Russell Crowe és Mark Wahlberg nevével fémjelzett Megtört város című filmen dolgozott (ő írta annak a szkriptjét) és a Movieweb értesülései szerint ő fog ügyködni ezen a filmen is. Jelen információink szerint Todd McFarlane, az eredeti képregény megalkotója egy sokkal sötétebb tónusú, az alapanyaghoz jóval hűségesebb filmet szeretne összehozni. Legutóbb még úgy volt, hogy a címszerepben Jamie Foxx lesz látható, valamint hogy Jeremy Renner is felbukkan majd egy szerepben, ám nagy a hallgatás ez ügyben, így nem lehet tudni, hogy továbbra is fennáll-e ez a felosztás. 

Rendező jelenleg még nincsen a projekthez, annyi azonban bizonyos, hogy a Blumhouse nevű produkciós cég állt be a film mögé, ami már garancia arra, hogy legalább a sötétebb tónus adott lesz és hogy relatíve alacsony költségvetésből hozzák majd össze a filmet. Ha egyszer eljutnak odáig, hogy leforgatják. Mi szurkolunk.

Aki esetlegesen nem lenne tisztában, a Spawn alapsztorija a következő: egy CIA-ügynök árulás következtében meghal, majd halálában alkut köt magával az Ördöggel, hogy visszajöhessen és újra láthassa családját. Ezt követően megfogadja, hogy egyfajta pokoli igazságosztóként körmére csap a rosszfiúknak és démonoknak. A képregényből még 1997-ben készült egy élőszereplős film, ami nem aratott túl nagy sikert, itt Michael Jai White-ot láthattuk a főszerepben (Vitathatatlan 2; Black Dynamite), mellette pedig olyan színészek szerepeltek, mint Martin Sheen, valamint John Leguizamo.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.