Hirdetés

Megvan, hogy ki lesz Wednesday Tim Burton Addams Family-változatában

|

Elkezdett konkrét formát ölteni a produkció.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Tim Burton a Netflix számára meg fogja rendezni a maga Addams Family-változatát, ami alapvetően nem konkrétan a búskomor családra, hanem kifejezetten Wednesday-re fog koncentrálni (lévén, a cím is nemes egyszerűséggel Wednesday lesz). Nos, a főszerepre már meg is találták a legalkalmasabb személyt, aki nem más, mint Jenna Ortega. 

Hirdetés

Ortegát korábban az Insidious második etapjában, valamint a Szeplőtelen Jane című sorozatban láthattuk, következő nagyobb címe pedig majd a Sikoly ötödik része lesz. A Wednesday egy coming-of-age történet lesz, amely tele lesz misztériummal, és amely a címszereplő napjait fogja bemutatni a középiskolában, ahol meg kell tanulnia különleges képességeit használni, miközben igyekszik megakadályozni egy vérszomjas szörnyeteg ámokfutását. 

Eddig Wednesday az első, akinek szerepére megtalálták a megfelelő színésznőt, de feltételezhetően hamarosan jelentkeznek az alkotók további információkkal is a többieket illetően. Sokan szeretnék például Gomes Addams szerepére Oscar Isaac-et (aki az animációs filmben a hangját adta ugyanennek a karakternek). Néhány pletyka szerint Morticia Addams szerepére egyébként nem mást, mint Christina Ricci-t szeretnék, aki a korábbi, klasszikussá vált filmekben Wednesday-t formálta meg. Mindenképpen izgalmas választás lenne - nem csak azért, mert alapvetően az ő neve egybeforrt ezzel a figurával, de azért is, mert rég láttuk őt és méltó visszatérés lenne számára. 

A sorozat premierdátumát egyelőre nem tudjuk, azt viszont igen, hogy Tim Burton fogja rendezni, az MGM Television felügyelete alatt készül és a showrunnerek és írók Alfred Gough Miles Millar lesznek. Az eredetileg is televíziós sorozatból 1991-ben és 1993-ban is készült nagy sikerű film, legutóbb pedig 2019-ben láthattunk animációs filmet, amelynek folytatása jövő évben érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.