Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezi a Kék Bogár-filmet

|

A Kék Bogár lesz az első olyan DC-film, amiben latinó a főszereplő.

Hirdetés

Már 2008-ban keringtek hírek egy Kék Bogár-filmadaptációról a Warner Bros. kötelékében, és a The Wrap legfrissebb értesülései szerint már a rendező személye is tisztázódott. Egy Puerto Ricó-i származású direktor, Angel Manuel Soto (Charm City királyai) birkózik meg a rendezői feladatokkal, aki már nyilatkozott is a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Soto a következőket mondta: 

Nagy megtiszteltetés, hogy én rendezhetem a Kék Bogarat, ami az első latinó szuperhősről szóló DC-film lesz. Hálás vagyok a Warner Bros.-nak és a DC-nek, hogy Jaime Reyes történetének feldolgozására engem bíztak meg. Alig várom, hogy közösen írhassunk történelmet. 

Hangzatos szavak, de egyelőre nem tudni sokat a projektről. Az eredetsztori középpontjában Reyes áll, aki az iskolából hazafele menet talál egy szkarabeuszt, amiről kiderül, hogy nem egy hétköznapi teremtmény, hanem a Kék Bogár, aminek köszönhetően hősünk földönkívüli képességekre tesz szert. Kis érdekesség, hogy Reyes már a harmadik Kék Bogár a DC univerzumában (képregényeit Keith Giffen, John Rogers és Cully Hammer jegyzi), ugyanis előtte már Dan Garrett és Ted Kord is magára öltötte a különös fegyverzetet. 

A film háttérmunkálatairól egyelőre nem sok információ áll rendelkezésre, de az már biztosra mondható, hogy a már 2018-ban is rebesgetett Zew Foreman lesz az executive producer, a forgatókönyvírói pozíciót pedig Gareth Dunnet-Alcocer (Tölténykirálynő) tölti majd be, akinek a nevét a Universal felügyelete alatt készülő Sebhelyesarcú-feldolgozással kapcsolatban is lehetett már hallani. A Kék Bogár forgatási munkálatai várhatóan az ősszel kezdődnek el, úgyhogy még nem mostanában fogjuk látni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.