Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön az első Doctor Strange trailer

|

Hirdetés

Az elmúlt napok a Doctor Strange forgatásától voltak hangosak. Számos kép érkezett a munkálatokról, amiken legfőképpen a címszereplőt alakító Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor és Mads Mikkelsen voltak láthatóak, a rajongók pedig egyre csak azt kérdezgették a közösségi oldalakon, hogy mikor kapják meg az  első Doctor Strange trailert. Megvan a válasz! A Marvel Cinematic Universe Facebook oldal az imént osztotta meg a hírt az ABC cikkére hivatkozva, miszerint a Doctor Strange előzetese április 12-én, kedden, a Jimmy Kimmel Live! showban debütál majd, amely valószínűleg azonnal felkerül majd a világhálóra is. A videót maga Benedict Cumberbatch fogja felkonferálni. Amint elérhetővé válik, természetesen azonnal megosztjuk veletek, addig is nézzétek meg a Doctor Strange legújabb, hivatalos fotóját, amit a Marvel tett közzé ma:

12961525_1872265259666818_8018469349554390387_n
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.