Hirdetés

Megvan, ki játszhatja a főszerepet a Netflix példátlan méretű Sandmanjében

|

Hamarosan gyártási szakaszba léphet a kultikus képregényből készülő széria.

Hirdetés

Neil Gaiman nemrégiben a Twitter-oldalán jelezte, hogy három héten belül gyártási szakaszba léphet a kultikus Sandman: Az álmok fejedelme című képregényét adaptáló sorozat, ennek alkalmából pedig a Collider közölhette elsőként a hírt a főszereplő személyét illetően.

Hirdetés

A portál értesülései szerint a Netflix sorozatában nem más játszhatja majd a főszereplő Morpheus, az Álmok Fejedelme karakterét, mint Tom Sturridge. A brit színész a Rockhajó, az Úton vagy éppen a Daltól dalig című mozifilmekből lehet ismerős, és állítólag részt vett már tesztfelvételeken is a főhős szerepére egyaránt esélyes Tom Yorkkal és Colin Morgannel együtt, ám a híresztelés szerint végül mindkét konkurenciát maga mögé utasította.

Gaiman eredetileg hét éven keresztül futó sorozata egyedülálló a képregények között, választékos prózájában és különleges képi világában szinte észrevétlenül fonódik össze a dark fantasy, a modern és ősi mítoszok, valamint a kortárs irodalom. A Sandman főhőse, Morpheus birodalmában megtalálható az összes valaha látott álom, és ezek révén kapcsolatba kerül istenekkel, démonokkal, mitikus teremtményekkel és egyszerű emberekkel egyaránt. Részben a koncepcióból is fakadóan az élőszereplős sorozat állítólag olyan sokba fog kerülni, amennyit korábban egyetlen szériára sem költött a DC Entertainment.

A 11 részesre tervezett Sandman-sorozatot a Wonder Woman szkriptjét is jegyző Allen Heinberg írta, aki egyben a showrunner is lesz, míg Neil Gaiman és David S. Goyer (Az acélember) pedig executive producerekként felügyelik a projektet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.