Hirdetés

Megvan mikor hajóznak ki újra a Karib-tenger kalózai

|

Tavaly a Disney kihúzta a 2015-ös listáról A Karib-tenger kalózai ötödik részét, de most végre kaptunk egy új megjelenési dátumot.

Hirdetés

Továbbra is a Kon-Tikit jegyző rendező páros, Joachim Rønning és Espen Sandberg munkálkodnak Jack Sparrow kapitány legújabb kalandját, amit Jeff Nathanson firkantott le forgatókönyv formájában. A stúdió döntése, miszerint pár évvel csúsztatják a filmet és ezzel teret adnak a készítőknek, hogy alapos munkát végezzenek indokoltnak és bölcsnek tűnik, tekintve, hogy az előző epizód (függetlenül attól, hogy a széria legnagyobb bevételével rendelkezik) nem nyerte el mindenki tetszését. A bemutató új dátuma a folytatásból kiderül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.