Hirdetés

Megvan, mikor jöhet a John Wick-sorozat

|

Sínen van a projekt.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a John Wick-filmek hatalmas sikerén felbuzdulva a Lionsgate stúdió sorozat formájában egy spin-offot is betervezett. A The Continental címre hallgató projekt a jelenlegi információk szerint a bérgyilkosok elit világát mutatná be még behatóbban, mint ahogy a film tette, valamint a szakmabeliek számára pihenőt nyújtó hotel kvázi eredettörténetét is feltérképezné. 

Hirdetés

Jelenleg úgy néz ki, hogy a sorozat 2021. május 21 előtt semmiképpen nem fog napvilágra kerülni, ugyanis a soron következő negyedik film ekkor fog debütálni a nagyvásznon és ezek szerint a tervük az alkotóknak az, hogy csak utána nézhessük a szériát. A Starz csatorna elnöke, Jeffrey Hirsch (amely otthont ad majd a The Continental-nak) nyilatkozata szerint már összeültek egy csapatnyi íróval, hogy megvitassák, miként nézne ki az első évad.

Valamikor a negyedik film után kerül műsorra. 

- nyilatkozta.

A sorozatot többek között Chris Collins írja majd (ő egyben showrunner-szerepet is magára vállal), a pilot epizódot pedig jelenleg úgy néz ki, hogy nem más, mint Chad Stahelski fogja rendezni, aki ugye az eddigi filmekért volt felelős. Mellette még köszönthetjük a produkciós stábban Derek Kolstadot (aki írta az első három filmet), valamint David Leitch-et (aki társrendezője volt Stahelskinek az első filmnél). Reméljük, jól fog elsülni a projekt és képesek lesznek még kreativitás és történetmesélés szempontjából valamit hozzáadni a nagy egészhez. Még akkor is, ha tisztában vagyunk vele, a filmeket is főként a lélegzetelállító akciójelenetek miatt nézzük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.