Hirdetés

Ekkor jöhet a Daredevil 2. évada

|

Hirdetés

Ha még nem volt szerencsétek a Daredevilhez, vagy akár a Jessica Joneshoz, akkor tegyetek magatoknak egy szívességet, és legalább nézzetek bele és vegyétek erre rá a barátaitokat is, mert kihagyhatatlan sorozatról van szó. A második évadhoz már kijött egy előzetes, meg jó sok kép és rengeteg pletyka meg biztos infó is. A legújabb pletykák már tudni vélik, hogy mikor érkezik a 2. évad. Korábban arról volt szó, hogy nem fogják elhamarkodni és nyugalomban fogják befejezni a munkálatokat, a premiert pedig a készítők  tempójához igazítják. (A Netflix amúgy sem arról híres, hogy már évekkel előre bejelentené a premierjeit.) A dátum, amit a ComicBook.com egy "független forrástól" tud, március 25. Ismerősen cseng a dátum? Nem, nem valakinek a szülinapja, és nem is évforduló, hanem a Batman Supeman ellen: Az igazság hajnalának premierjéről van szó. Ez azért lenne érdekes, mert a két óriás azért igyekszik elkerülni a konfrontációt, ha emlékeztek, anno az Acélember együtt nyitott volna a mozikban az Amerika kapitány: A tél katonájával, végül azonban a Warner inkább előrehozta a premiert. Ugyan teljesen más csatornákról beszélünk, amik más szokásokhoz tartoznak, azért a célközönség nagyjából ugyanaz. Egyik se befolyásolná a másik eredményeit, de a Disney részéről biztos, hogy egy kis szurkálódásról van szó, mert az előtte lévő hétre csak egy YA folytatás (Beavatott) jelentkezett be, a követekezőre pedig az új Kör horror. A Netflix szempontjából viszont teljesen logikus lenne, hisz azon a hétvégén húsvét lesz, akárcsak tavaly volt az első évad esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.