Hirdetés

Megvan, mikor veszi kezdetét a The Walking Dead utolsó évada

|

Már nem kell sokat várni, hogy még egyszer utoljára folytatódhasson az élők és az élőhalottak története.

Hirdetés

Szeptemberben robbant a hír, miszerint 2022-ben, tizenkét év után véget ér a The Walking Dead. Ezt azt jelenti, hogy a már berendelt tizenegyedik évad lesz az utolsó, ami ugyanakkor két éven át, maratoni hosszúsággal lesz látható az AMC csatornán: összesen 24 részes lesz (2*12 2021-ben és 2022-ben), szóval bőven lesz idő elvarrni minden szálat és karaktersorsot.

Hirdetés

Miután a minap adásba került a tizedik évad legutolsó, "Here's Negan" című epizódja (ami kiemelkedően pozitív reakciókat kapott, IMDb-n 9.4/10-en áll), a csatorna máris megkezdte a záróévad promócióját. Első körben mindössze egy félperces kedvcsináló érkezett, ami igazából nem is mutat túl sokat: annak lehetünk fültanúi, amint Commonwealth-ben Eugene mindenféle kérdésekre válaszol, miután ő, Yumiko, Princess és Ezekiel a fehér ruhás katonák fogságába esett. A videó végén azonban kiderül, hogy a tizenegyedik évad első epizódja 2021. augusztus 22-én debütál.

Angela Kang, a széria egyik showrunnere és executive producere azt nyilatkozta, hogy a tizedik évadhoz csapott bónusz epizdók után, amelyek szándékosan kisebb volumenű, karakterekre fókuszált történeteket meséltek el, a befejező évad kezdése még az előzőeknél is erőteljesebb lesz. Az alkotó természetesen zombikat, rengeteg akciót, lebilincselő új történeteket és eddig nem látott helyszíneket ígér, miközben a csoportok megpróbálnak újraszerveződni a Suttogókkal vívott háborút követően.

Köztetek akad olyan, aki még kitartóan követi a The Walking Deadet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.