Hirdetés

Megvan, mit rendez legközelebb Mel Gibson

|

A színész/rendező úgy tűnik, marad a II. világháborúnál.

Hirdetés

Miután ránk szabadított a második világháborús poklot a Fegyvertelen katonával, a rendezéseivel rendre megosztó Mel Gibson következő projektjével marad a már tárgyalt korszaknál - épp csak ezúttal vízen fogja vezényelni a mészárszéket.

Hirdetés

A Destroyer címre hallgató projekt egy valós eseményeket dokumentáló könyv mozgóképes feldolgozása lesz (a címe: Hell From the Heavens: The Epic Story of the USS Laffey and World War II's Greatest Kamikaze Attack), a cselekmény pedig azt fogja elmesélni, miként védte magát a USS Laffey legénysége 22 embert próbáló kamikaze-merénylettől. Már ennyiből is látszik, az alapötlet magában hordozza azt a szintű heroizmust, amely már a Fegyvertelen katona is sajátjának tudott. Kérdés az, hogy ezúttal mennyire fogja elkerülni a giccset a rendező - lévén, hogy előző filmjének megítélésében enyhén szólva ártott az az utolsó fél óra. Más részről: Gibson van annyira őrült kurafi, hogy rendezzen bármit, az minimum érdekes és érdemes látnivalóvá válik, legyen bármennyire is problémás. 

A filmnek a forgatókönyvét Rosalind Ross írja, az eredeti írott művet pedig John Wukovits-nak köszönhetjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.