Hirdetés

Megvan a Pókember-reboot címe és egyik lehetséges gonosza

|

Hirdetés

Javában zajlik a las vegasi Cinema Con, amelyen természetesen a Sony is tiszteletét tette. Itt megtörtént a hivatalos bejelentés, ami megerősítette, hogy a következő film címe Spider-Man: Homecoming lesz. Ezzel nem csak arra utaltak, hogy Pókember hazatért a Marvelhez (úgy ahogy), hanem a képregényre is, amely alapján készül. Ebben Pókember mellett feltűnik Vasember, Amerika Kapitány, Fekete Macska, a Gyík és a fekete ruha is.

Spider-Man Homecoming Vulture comic
Hogy ezekből mit vesz át a film, az egyelőre még kérdéses, de egy némely pletyka szerint Adrian Toomes, azaz a Keselyű biztosan felfog tűnni benne. Annak idején már Sam Raimi is felakarta használni a karaktert a tervezett Pókember 4-ben, méghozzá John Malkovich tálalásában, és A csodálatos Pókember 2. is utalt a karakter eljövetelére, de az a jelenlegi reboot miatt Andrew Garfieldékkal együtt kútba esett. Mivel Toomse a fiatalságot (is) hajszolja, ezért simán lehet, hogy Malkovich végül 10 év késéssel eljátszhatja a karaktert, de az is lehet, hogy valaki másnál landol a szerep. Az se biztos, hogy a Keselyű lesz az első számú gonosz, hanem a régóta emlegetett Kraven, a vadász., mivel olyan gonoszt szeretnének, akit még nem láthattunk a vásznon.
Spider-Man Homecoming Vulture
Pókember Hazatérése jövő júliusban fog debütálni a mozikban Jon Watts (Cop Car) tálalásában, Tom Hollanddal a főszerepben, de feltűnik még Marisa Tomei és Zendaya is. Kevin Feige elmondta, hogy a film teljes egészében a Sony gondozásában készül, de közreműködnek a Marvel Studiosszal és ők mint kreatív producerek veszik ki a részüket a Hálószövő legújabb kalandjából. Alább megtekinthető a film hivatalos logója.
Spider-Man Homecoming logo
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.