Hirdetés

Megvan a Men in Black és Jump Street crossover címe, logója

|

Hirdetés

A Sony Pictures a Las Vegasban megrendezett CinemaConon hivatalosan is bejelentette, hogy megvalósul a Men in Black és Jump Street crossover, amely megkapta hivatalos címét és a logót is szemügyre vehetjük. Noha a Sony Pictures egyelőre nem részletezte, hogy mire számíthatunk a crossovertől, de azt legalább már tudjuk, hogy MIB23 néven beszélhetünk róla a jövőben, amelyről az alábbi képecske is tanúskodik:

mib23logo
Nem hivatalosan azt tudjuk a Men in Black/21 Jump Street filmről a korábbi pletykák alapján, hogy James Bobin (Alice Tükörországban, Muppets) rendezheti Rodney Rothman (David Letterman-show, 22 Jump Street) forgatókönyve alapján - amely állítólag elnyerte a stúdió tetszését-, míg a produceri feladatokat Phil Lord, Chris Miller és Neal H. Moritz tölthetik be. A szóbeszéd szerint Jonah Hill és Channing Tatum karaktereivel ellentétben Will Smith és Tommy Lee Jones nem térnek vissza, mivel a Sony a pletykák szerint fiatal színészeket szeretne bevetni. Eközben terveznek egy a crossovertől különálló Men in Black reboot trilógiát, amelyben egyik korábbi sztár sem bukkanna fel. Mit gondoltok, Will Smith és Tommy Lee Jones nélkül van értelme a MIB 23-nak?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.