Hirdetés

Megvannak a Harry Potter spin-off filmek premier dátumai

|

A Legendás állatok és megfigyelésük névre hallgató Harry Potter spin-offot három darabban kapjuk majd meg, és már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

A Warner Bros. vezérigazgatója, Kevin Tsujihara, jónéhány nagy bejelentést tárt elénk egy sajtó közleményben. Ebből derültek ki a DC-s képregény filmek bemutatói, és az új Lego filmekről is ez a dokumentum számolt be. Ezen kívül a készülő Harry Potter spin-offok körül is tisztázódott jónéhány dolog. Mostmár biztosak lehetünk benne, hogy valóban trilógia lesz Legendás állatok és megfigyelésükből, valamint az is kiderült, hogy David Yates fogja dirigálni a filmet, J.K. Rowling forgatókönyve alapján.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.