Hirdetés

Megvannak a Marvel harmadik fázisának a forgatási dátumai

|

Hirdetés

Kevin Feige a Hangya bemutatója kapcsán igazán szószátyár kedvében van, plusz most nem kell semmilyen információt visszatartaniuk, hiszen a Comic-Conon idén nem lesznek jelen. Ezzel együtt azt is elejtette, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatása a felénél jár. Legkorábban - evidens módon - a Doctor Strange kezd el forogni, méghozzá idén novembertől, hogy aztán kereken egy év múlva, 2016, november 6.-án landoljon a Benedict Cumberbatch alakította mágus a vásznakon. Jövő év elején, február-március tájékán kezdi el forgatni James Gunn A Galaxis Őrzői folytatását (aminek már a címét is tudjuk, majd júniusban, gyakorlatilag egyszerre kezdődnek meg a Thor: Ragnarok és a Pókember-reboot munkálatai. Utóbbi némileg érdekes lehet, hogy két film forog egy időben, de ne felejtsük el, hogy Feige ugyan Marvel filmként aposztrofálja az újabb Pókember feldolgozást, az továbbra is a Sonyhoz tartozik, a Raimi és a Webb-féle feldolgozásokhoz hasonlóan is ők terjesztik, de Feigék kreatív konzultánsként és producerként is kiveszik a Tom Holland főszereplésével készült filmekből a részüket. Ti a harmadik fázis mely filmjét, vagy filmjeit várjátok a legjobban? Emlékeztetőül itt vannak a filmek tervezett premierdátumai, csakhogy tudjátok, még az adott kedvencetek érkezéséig mennyit kell aludnotok. Amerika Kapitány: Polgárháború - 2016 május 6. Doctor Strange - 2016 november 6. A galaxis őrzői 2. - 2017 május 5. Egyelőre cím nélküli Pókember-reboot - 2017 július 28. Thor: Ragnarok - 2017 november 3 Bosszúállók: Végtelen háború - 1. rész - 2018 május 4. Fekete Párduc - 2018 július 6. Captain Marvel - 2018 november 2. Bosszúállók: Végtelen háború - 2. rész - 2019 május 3 Inhumans - 2019. július 12.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.