Hirdetés

Megvannak az Oscar-gála házigazdái!

|

A 2011. február 27-én sugárzott 2011-es Oscar díjátadó természetesen nem maradhat vezető(k) nélkül ezúttal sem, Hugh Jackman helyett azonban két másik szerencsés színészre hárult a megtisztelő feladat.

Hirdetés

Ezúttal ugyanis az idén 127 órával dobbantó, de egyébként Pókember filmekből is ismert James Franco, és a január elején érkező Szerelem és más drogok gyönyörű főszereplőnője, Anne Hathaway vezénylik le az ABC által közvetített gálát. Csak egyetlen dolgot nem értek. Franco-t valószínűleg jelölik a 127 órában nyújtott alakításáért a Legjobb színész kategóriában, de ha a műsort is ő vezeti, ez nem lesz igazán fair dolog...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.